|
Τώρα είναι Πέμ Σεπ 09, 2010 1:28 pm
|
Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων
 |
|
 |
|
|
Anastasis
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: 8.02 patch with data update!  Δημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 14, 2008 7:22 pm |
| Youth Pro |
 |
 |
Εγγραφή: Τετ Μαρ 30, 2005 10:11 am Δημοσιεύσεις: 176 Τοποθεσία: Πειραιας
Αγαπημένη Ομάδα: Olympiakos
Football Manager της ομάδας:: Aris
|
SirMarinos έγραψε: http://rapidshare.com/files/91809066/fm2008_802_boxed-pc.rar Αυτό είναι το πρ'ωτο που κυκλοφορεί από rapidshare... δεν εγγυόμαι αξιοπιστία, απλά το αντιγράφω και το κατεβάζω για πάρτυ μοθ. Γιατί όμως 87 μβ αντί 144/? Το κατεβαζω και θα πω αν ολλα ειναι οκ !!!!
_________________ Sometimes in life, you find a special friend, Someone who changes your life just by being part of it. Someone who makes you laugh until you can\'t stop,Someone who makes you believe that there really is good in the world. Someone who convinces you that there really is an unlocked door just waiting for you to open it.well...you have it or not????
Πατήστε εδώ για τρελά γκάζια και πολλές ανατροπές MetalDamageGame LINEAGE 2 + WOW = AION (RPG GAME) This Game is .................Look..........
|
|
|
|
 |
|
master yoda
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: 8.02 patch with data update!  Δημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 14, 2008 7:30 pm |
| Scout - Moderator |
 |
 |
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 15, 2007 4:05 am Δημοσιεύσεις: 4644 Τοποθεσία: Παντου κ Πουθενα
Αγαπημένη Ομάδα: Ηρακλης
Football Manager της ομάδας:: δεν εχω χρονο να παιξω
Status: ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ 12
|
|
στο ξεrarισμα γινεται οντως 144,κανενα προβλημα
το ca pa αλλαξαν οπου ηταν αναγκαιο
_________________ Scout ΗΡΑΚΛΗ
-I thought our story was epic, you know? You and me. -Epic how? -Spanning years and continents, bloodshed... epic. -Come on. Ruined lives,bloodshed? You really think a relationship should be that hard? -No one writes songs about the ones that come easy.
Πέρασα όλη μου τι ζωή θέλοντας κάτι... και έβαλα τα δυνατά μου να μην το βρω. Ποτέ... ακόμη πηγαίνοντας κοντά σε μέρη που ίσως ήταν
|
|
|
|
 |
|
plevris13
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: 8.02 patch with data update!  Δημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 14, 2008 7:32 pm |
| Backup |
 |
 |
Εγγραφή: Παρ Οκτ 26, 2007 8:54 pm Δημοσιεύσεις: 383 Τοποθεσία: Ηρακλειο Κρητης
Αγαπημένη Ομάδα: παναθα τι αλλο;
Football Manager της ομάδας:: παναθηναικος
|
επιτελους! τωρα το κατεβασα κ ειναι οκ εχει κ μανουτσο  κατεβαστε αφοβα guys!
_________________ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ http://s6.bitefight.gr/c.php?uid=21955] Ο ΠΑΟ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΠOΙΟΙ ΤΗΝ ΓΡΑΨΑΝΕ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΠΟΓΙΑ ΗΤΑΝ 3ΛΕΞΕΙΣ ΠΑΟ ΘΥΡΑ 13 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΛΑΝΙΑ ΜΕ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΥΛΟΥΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΑYΤΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
|
|
|
|
 |
|
tasos14
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: 8.02 patch with data update!  Δημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 14, 2008 7:57 pm |
Football Manager της ομάδας:: olympiakos
|
|
το genie λειτουργει με αυτη την εκδοση??
|
|
|
|
 |
|
butters
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: 8.02 patch with data update!  Δημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 14, 2008 8:32 pm |
| Βέλγος. |
 |
 |
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 28, 2007 12:41 am Δημοσιεύσεις: 2070 Τοποθεσία: Αμπελόκηποι
Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναϊκός
Status: To μαχητικό "DERBY"
|
Το πρόβλημα με το all-star game το φτιάξανε; 
Παράθεση: Δεν μπορω να καταλαβω..(Νοτης Σφακιανακης)...γιατι μου ριχνουν κοκκινη καρτα αφου εχω ενα μονο εν ενεργεια λογαριασμο και δεν εχω προκαλεσει κανεναν.Ισα ισα που οι τοποθετησεις μου πιστευω πως ειναι βασισμενες στην λογικη και την πραγματικοτητα,ολοκληρωμενες,με επιχειρηματα και κυριως σε γενικες γραμμες αναλυτικες και ενδιαφερουσες.
Απλα θα πω το εξης.
Τεσσερις πηγε...μου ειπαν παλι φυγε....φυγε απο το μαγαζι(σαιτ)...(Μαζωνακης) γιατι ηπια παλι κι εκανα κεφαλι....αλλα δεν εγινα κακο παιδι..
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|