ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Οι βελτιωμένες τακτικές, το ανανεωμένο σύστημα εκπαίδευσης και οι matchday ενημερώσεις (συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας VAR και της γραμμής στόχων) σε συνδυασμό με έναν ολοκαίνουριο οδηγό καθιστούν το μεγαλύτερο Football Manager που έχει βγει ποτέ. Και όλα στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος για την Bundesliga με πλήρη άδεια.

Επισημη αδεια για την Bundesliga

Και οι 36 ομάδες από την Bundesliga και τη 2.Bundesliga έχουν συμπεριληφθεί κατόπιν επίσημης αδείας, με τα επίσημα λογότυπα, εμφανίσεις, τα πρόσωπα των παικτών, καθώς και τα αντίστοιχα έπαθλα πρωταθλημάτων.

Μυηση νεων μανατζερ

Είστε νέος παίκτης του Football Manager; Εξοικειωθείτε με το παιχνίδι με ένα διαδραστικό εκπαιδευτικό μάθημα που θα σας εισαγάγει στα βασικά της διαχείρισης μιας ποδοσφαιρικής ομάδας και θα σας βοηθήσει να χαρτογραφήσετε την πορεία σας ως την κορυφή του παιχνιδιού. Στις περαιτέρω προσθήκες περιλαμβάνονται βελτιώσεις στους αγώνες, όπως τεχνολογία VAR και goal-line, σχόλια και αναφορές από τους πράκτορες κατά τις διαπραγματεύσεις μεταγραφών, περιβάλλοντες χώροι μάνατζερ, βελτιωμένα μπρίφινγκ πριν από τους αγώνες, διάφορες βελτιώσεις στο περιβάλλον χρήσης (UI) του παιχνιδιού, νέα επιτεύγματα για το Steam και πολλά ακόμα.